Hovedretter
Confiteret og stegt andelår med grillet butternut squach og blanquette
Denne ret er en hyldest til den klassiske franske andeconfit. Den saftige og møre andelår er perfekt kombineret med den
Denne ret er en hyldest til den klassiske franske andeconfit. Den saftige og møre andelår er perfekt kombineret med den
Denne ret er en hyldest til den simple, men utrolig velsmagende madlavning. Den saftige og møre Iberico-svinemørbrad er perfekt kombineret
Denne terrine er en luksuriøs og elegant forret, der er perfekt til en speciel lejlighed. Den fyldige Foie Fin er
Denne pastaret er en sand hyldest til trøffelen. Den cremede pastasaus er fyldt med den aromatiske smag af trøffel, og
Denne luksuriøse risotto er en perfekt kombination af cremede ris, aromatiske trøfler, svampede kejserhatte og saltet røget andebryst. Den er
Denne ceviche er en frisk og lækker forret eller let frokost, der er perfekt til en varm sommerdag. Den søde
Denne elegante forret er både nem at lave og utrolig lækker. Den cremede krabbekød blandes med flødeost og friske krydderurter
Denne enkle og forfriskende salat er perfekt som et let måltid, forret eller tilbehør til enhver grillfest. Den søde smag