Confiteret og stegt andelår med grillet butternut squach og blanquette

Denne ret er en hyldest til den klassiske franske andeconfit. Den saftige og møre andelår er perfekt kombineret med den søde og cremede butternut squash og den fyldige blanquette.

Fremgangsmåde:

1
Åben dåsen med confiteret andelår. Sæt dem herefter i ovnen på 180 grader indtil de er blevet gyldne og lidt sprøde på toppen.
2
Skræl butternutsquashen og skær den ud i rundeller på ca 1-2 cm tykkelse. Vend dem i rapsolie, salt og peber, og grill dem enten på grillen eller på en varm pande.
3
Græskaren er færdig når de har fået stegeskorpe og er blevet møre.
4
Varm smør, fond og hvidvin i en kasserolle. Når smørret er smeltet og det hele småbobler tages det af varmen.
5
Nu piskes creme fraiche, æg og æggeblommer sammen i en skål.
6
Den let afkølede smørblanding i kasserollen hældes nu over i skålen med æg og creme fraiche mens der piskes konstant.
7
Når massen er samlet smages den til med lidt citrus, salt og peber. Herefter kommes den tilbage i kasserollen og kan nu holdes lun på blusset indtil servering.
8
Retten anrettes nu med confiteret andelår, de stegte/grillede butternutsquash og den lune sauce blanquette.
9
Anret gerne med lidt kogte urtekartofler, en frisk salat og godt med krydderurter.

Ingredienser:

- 1 dåse Confit de Canard
- 1 butternutsquash
- 1 bk smør
- 1.5 spsk creme fraiche 18%
- 1 dl hvidvin
- 1 dl fond
- 1 æg
- 2 æggeblommer
- Friske krydderurter

Vores produkter benyttet til opskrift:

Del vores opskrift

Facebook
Twitter

Delikatesser fra Italien, Spanien & Frankrig

Start typing to see products you are looking for.