Velkommen til Sanmartin's

Hjemmet for Delikatesser fra Spanien, Frankrig og Italien

Vi er stolte af at præsentere et udvalg af fødevarespecialiteter og delikatesser af ekstraordinær kvalitet, beriget med en dyb produkthistorie, der kun forstærker deres værdi.

Hos Sanmartin's finder du ikke blot produkter, men en kulinarisk rejse gennem Europas mest smagfulde regioner. Vi dedikerer os til at opretholde et højt niveau af kvalitet og eksklusivitet i vores sortiment, som spænder fra unikke internationale brands til vores egne håndplukkede mærker.

Vores produkter henvender sig til den øvre del af markedet, både inden for detailhandel og foodservice, og vi bestræber os på at opretholde denne standard på tværs af alle aspekter af vores virksomhed.

Smag er hjørnestenen i alt, hvad vi gør.

Vi værner om den gastronomiske oplevelse og stræber altid efter at tilfredsstille vores kunders smagsløg uden at gå på kompromis med kvalitet eller etiske værdier. Vi er forpligtede til at imødekomme forskellige kundegruppers præferencer og behov, uanset om de er til animalske, økologiske, lokale eller veganske produkter. Samtidig respekterer vi kulturelle "red flags", såsom tvangsfodring af dyr og overtrædelser af basale menneskerettigheder.

Vores sortiment omfatter over 150 varer, og vi betragter os selv som specialister inden for tapas, sydeuropæiske specialiteter og gourmetprodukter.

Vi prioriterer kvalitet over kvantitet og stræber efter at opdage de bedste produkter, samtidig med at vi arbejder tæt sammen med vores leverandører for at forfine og forbedre dem yderligere.

En stadig voksende del af vores sortiment er vores eget brand, "Sanmartin's Gourmet", der omfatter en række udsøgte produkter såsom Confit de Canard, Paté, Tapas saucer, Tun fanget fra line, Fuet tapas pølser, brød snack med trøfler og meget mere. Disse produkter er skabt med omhu og passion, og de afspejler vores engagement i at levere enestående kvalitet til vores kunder.

Velkommen til Sanmartin's, hvor vi sætter smagen i centrum og byder dig velkommen til en verden af gastronomiske oplevelser og kulinariske skatte fra hjertet af Europa.

Heidi Føhns

Konsulent Øst Sjælland & Odsherred

Heidi har været i DVH branchen i mere end 35 år, har en fortid inde for COOP/IRMA, og har arbejdet som konsulent primært inde for delikatesse produkter.

tlf: +45 4044 7503
Mail: heidi@sanmartins.dk

Mads Holm

konsulent Jylland & Fyn

Mads er vores egen sommelier. Mads har været i DVH branchen i hele sit voksne liv. Mads er uddannet købmand, og har været Købmand i en Meny butik i det Østjyske.

tlf: +45 4044 9572
Mail: mads@sanmartins.dk

Frederik Hofflund

konsulent primært i København/Amager

Frederik er vores seneste skud på stammen. Frederik køre som konsulent primært i København/Amager.

tlf: +45 4044 7655
Mail: frederik@sanmartins.dk

Flemming Kingo

konsulent øvrige Sjælland

Flemming har arbejdet i DVH i rigtig mange år. Flemming køre stort set på hele Sjælland

tlf: +45 9192 2914

Louise Grandby

Administrativt arbejde

Louise er uddannet inde for kontor og administration, og har arbejdet med sit fag lige siden da.

tlf: +45 4044 7625
Mail: louise@sanmartins.dk

Michael Nielsen

CEO / Founder

Michael har været i DVH, lige siden at han blev udlært hos Prima i Høje Gladsaxe. Michael har en fortid hos GlaxoSmithKline, Co-Ro Food samt Orkla. De sidste 10 år har Michael været selvstændig, med indkøb/salg af Gourmet produkter.

tlf: +45 4044 3020
Mail: michael@sanmartins.dk

Erik Frederiksen

Lager

Erik arbejder på vores lager i Greve, hvor han pakker alle ordrer og sørger for at de bliver sendt til vores kunder.

Michael Loupis

Demo/Tasting på Sjælland

Michael har arbejdet i restaurant i ca. 30 år, hvoraf de sidste 15 år var med ham som ejer. Michael er meget passioneret inde for god mad.

Delikatesser fra Spanien, Frankrig & Italien