Krabbekødcreme på minitoast/blinis

Denne elegante forret er både nem at lave og utrolig lækker. Den cremede krabbekød blandes med flødeost og friske krydderurter og serveres på sprøde minitoast eller blinis.

Fremgangsmåde:

1
Åbn og dræn dåsen med krabbekød, så alt saft er dryppet af.
2
Bland krabbekødet med hvidløgs flødeosten og tilsæt purløg og citronsaft.
3
Sæt evt. blandingen ind i køleskabet i 30-60 min. Så konsistensen bliver mere fast.
4
Anret blandingen på minitoast/blinis, og pynt evt. med spiseblomster.

Ingredienser:

- 1 dåse Nautilus krabbekød
- 1 stk. hvidløgs flødeost
- Frisk purløg
- ½ citron
- 1 pakke minitoast, eller blinis

Vores produkter benyttet til opskrift:

Del vores opskrift

Facebook
Twitter

Delikatesser fra Italien, Spanien & Frankrig

Start typing to see products you are looking for.