Denne ceviche er en frisk og lækker forret eller let frokost, der er perfekt til en varm sommerdag. Den søde mango og syrlige granatæblekerner komplementerer de salte rejer perfekt, mens den ristede grønkål tilføjer en sprød tekstur.
Rejeceviche m. granatæble, mango og ristet grønkål
Fremgangsmåde:
1
Fordel grønkål, hakket chili og olivenolie på en bradepande med bagepapir.
2
Sæt det ind i en forvarmet ovn ved 1800. Det skal have ca. 9-10 min. Men hold øje med at det ikke brænder på.
3
Tag herefter det ud af ovnen, og læg det på en stykke køkkenrulle.
4
Skær grøntsager/frugt i mindre stykker og bland det sammen med rejerne og chilien, og pres saften fra lime ud over blandingen. Masser granatæblet, så du kan få kernerne ud af skallen.
5
Bland nu kernerne fra granatæblet sammen med de øvrige grøntsager/frugt og grønkålen.
6
Anret det evt. i en form, eller prøv at lave en flot udsmykning med denne flotte forret.
Ingredienser:
- Ristet grønkål:
- 100 g. frisk hakket grønkål
- ½ frisk hakket chili
- 1 tsk. Le Guerandais kanvas salt
- Lidt olivenolie
- Rejeceviche:
- ½ agurk
- ½ avokado
- ½ citron
- ½ mango
- ½ frisk hakket chili
- ½ granatæble
- ½ lime
- 120g. rejer
Vores produkter benyttet til opskrift:
Del vores opskrift
Facebook
Twitter