Trøffelpasta med trøffelpølse og frisk trøffel

Denne pastaret er en sand hyldest til trøffelen. Den cremede pastasaus er fyldt med den aromatiske smag af trøffel, og den får et ekstra pift fra den salte trøffelpølse og friske trøffel.

Fremgangsmåde:

1
Kog pastaen i rigeligt vand og godt med salt. Det er vigtigt pastaen ikke er overkogt!
2
Sigt vandet fra pastaen og vend smør, fløde, purløg vesterhavsost og citronskal deri
3
Portionsanret pastaen med kvarte skiver af trøffelpølsen og friskhøvlet trøffel.

Ingredienser:

- 1 bk. trøffelpasta
- 20 skiver trøffelpølse
- 1 tsk. smør
- 0.5 dl. fløde 50%
- 1 spsk. høvlet vesterhavsost
- 1 tsk. citronskal
- 30g frisk trøffel
- 1 lille håndfuld finthakket purløg

Vores produkter benyttet til opskrift:

Del vores opskrift

Facebook
Twitter

Delikatesser fra Italien, Spanien & Frankrig

Start typing to see products you are looking for.