Trøffelrisotto med kejserhatte og røget andebryst

Denne luksuriøse risotto er en perfekt kombination af cremede ris, aromatiske trøfler, svampede kejserhatte og saltet røget andebryst. Den er perfekt til en speciel lejlighed eller en romantisk middag.

Fremgangsmåde:

1
Rist de små kejserhatte i lidt olie og smag dem til med salt og peber.
2
Sauter løg, hvidløg i lidt smagsneutral olie.
3
Tilsæt herefter trøffelrisene og rør i gryden ved middel varme.
4
Når risene er let transparente, tilsættes hvidvinen.
5
Når vinen er næsten helt fordampet, tilsættes bouillonen lidt efter lidt.
6
Når risottoen har ”suget” næsten alt bouillonen tilsættes 1 spsk. olivenolie, citronskal og halvdelen af parmesanen.
7
Risottoen vendes sammen med de ristede kejserhatte og portionsanrettes med skiverne af røget and, høvlet konserveret trøffel og generøse mængder parmesan.

Ingredienser:

- 350 g risottoris med trøffel
- 160 g små kejserhatte (eller kantareller, karl Johan mv.)
- ½ finthakket løg
- ½ finthakket hvidløg
- 0.8L svampebouillon
- 1 dl hvidvin
- 1 tsk citronskal
- 1 konserveret trøffel
- 1 pk røget andebryst
- 100g høvlet parmesan

Vores produkter benyttet til opskrift:

Del vores opskrift

Facebook
Twitter

Delikatesser fra Italien, Spanien & Frankrig

Start typing to see products you are looking for.